Kuster schepen in de verkoop

Momenteel hebben wij een viertal Kuster schepen in de verkoop

Momenteel hebben wij een viertal Kuster schepen in de verkoop die wij u graag onder uw aandacht willen brengen :

 

*   Kuster A-38 "Pieterman"

Gebouwd in 2007 en voorzien van 1 x Vetus Deutz DT44 - 114 pk motor. Aan boord is het van alle gemakken voorzien met o.a. hydraulische boeg-/hekschroef,  Webasto centrale verwarming met radiatoren, electrische ankerlier en kuiptent. 

Voor meer informatie over dit schip  klik hier 

 

*   Kuster A-38 "Vincent"

Gebouwd in 2012 , keurig onderhouden en heeft vier vaste slaapplaatsen in 2 hutten, een aniegré interieur en is van alle gemakken voorzien met o.a. wasmachine , 4 zonnepanelen en wintertent. Het schip heeft een hydraulische boeg- en hekschroef , binnen en buitenbesturing, dekwas installatie, zoeklicht, open kuip tent en nog vele extra opties. 

Voor meer informatie over dit schip klik hier 

 

*  Kuster A-45 "Aegir"

Een keurig en professioneel onderhouden schip uit 2003 met een lengte van 13.45 x 4.65 x 1.30. Het jacht heeft 4 vaste slaapplaatsen (2 in de eigenaarshut en 2 in de gastenhut). Uitgerust met 2x Vetus-Deutz DT43 / 108 pk motor, hydraulische boegschroef, dubbele besturing, Kabola KB40 verwarming en davits.

Voor meer informatie over dit schip klik hier 

 

*   Kuster A-47 "Hoppper"

Dit plezierjacht is gebouwd in 2011 volgens de nieuwe klasse schepen van Consonant Yachts. Sterk en stoer, maar ranker en slanker. Sneller en nog zeewaardiger. Het laatste is opmerkelijk voor een jacht met een ruime open kuip. En dankzij de ingbouwde stabilisatoren is het schip ook in zwaardere zeegang een zeer betrouwbare partner. "Hopper" is van alle gemakken voorzien om een langere verblijf aan boord mogelijk te maken.

Voor meer informatie over dit schip klik hier

 

 

Kuster Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2015 Kuster Yachts | Links | Realisatie: Think Twice