Reparatie & Onderhoud

Kuster Yachts

Voor eigenaren van pleziervaartuigen die geen tijd, geen energie of geen zin hebben in het onderhoud van hun schepen biedt Kuster Yachts verschillende onderhoudsprogramma’s aan.  Met deze programma’s kunnen verschillende doeleinden en verschillende niveau’s van onderhoud bereikt worden. 

 

Het onderhoud van een schip kost tijd en inspanning vergt en soms kennis van zaken en vaardigheden waarover de booteigenaar niet of onvoldoende beschikt. Wie een mooie boot koopt wil die boot ook graag mooi houden. Goed in de verf en geheel in goede staat. En aan het begin van het seizoen moet het pleziervaartuig weer veilig en vaarklaar zijn.

 

Om dat allemaal te vergemakkelijken biedt Kuster Yachts nu complete onderhoudsprogramma’s aan voor niet alleen op de werf gebouwde vaartuigen. In die programma’s zijn in de eerste plaats opgenomen een module voor alle werkzaamheden die aan het vaartuig die noodzakelijk zijn voor het jaarlijks onderhoud en die het beste uitgevoerd kunnen worden vóór aanvang van het winterseizoen. Het laten uitvoeren van deze werkzaamheden verzekert de eigenaar van een goed functioneel onderhoud van zijn schip.

 

Het is ook mogelijk het interieur van de boot te laten reinigen, de matrassen schoon te laten maken, de binnenkussens in de kajuit een beurt te laten geven en de buitenkussens te laten reinigen en die tegen vochtintrede te laten behandelen. En de zomertent van de open kuip kan gereinigd worden en behandeld met een vochtwerend middel. Deze werkzaamheden zijn in een aparte module opgenomen. Aparte modules zijn er verder voor een behandeling van het onderwaterschip en voor het poetsen van de romp boven de waterlijn tot de verschansing en voor de rest van de romp daarboven.

 

Bijzonder is het aangeboden onderhoudsprogramma dat als doel heeft het bij de tijd en dus waardevast houden van het schip. In deze module worden werkzaamheden, vervangingen en verbeteringen opgenomen die ook het comfort op het jacht een nieuwe impuls kunnen geven. Welke die werkzaamheden, vervangingen of verbeteringen zijn kan niet tevoren worden bepaald, omdat ze zich pas na verloop van tijd aandienen als nieuwe –verbeterde- producten, materialen en/of instrumenten op de markt verschenen zijn. Ook ervaringen in het gebruik van het schip, van apparaten of instrumenten kan tot nieuwe keuzen hebben geleid.

 

Neem voor vragen over of voor het opstellen van een onderhoudsprogramma -en over de tarieven- contact op met de werf.

Kuster Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2015 Kuster Yachts | Links | Realisatie: Think Twice